25 Ocak 2010 Pazartesi

Vira Bismillah..



Başlamak bitirmenin yarısıdır derler..

Bende blog yazarlığıma biyerden başlamak istedim bu gece..

Aklımda herhangi bir düşünce olmadan,ne yazacağımı bilmeden..çünkü ne zaman düşünsem hiçbişey bulamıyor ve ertelemeye devam ediyordum :))


Masaldiyarım..Neden bu isim ?

Bende bilmiyorum :) Belkide gerçek hayatın stresinden bir nebze olsun kurtulmak , kısa sürelide olsa masal aleminde hissetmek için,,ama yinede günlük hayatın stresi sıkıntısı yakamızı bırakmaz ve mutlaka blogumuza kadar yansır.. ki zaman bunu gösterecektir:)


Şimdilik çok acemiyim,kalemimde pek kuvvetli sayılmaz ama içtenliğim bunların hepsinin üstesinden gelicektir :))


Dışarıda kar yağıyor... diye başlayan bir cümle kurmayacağım bu gece :))Ve biliyorum bu gece kurmazsam belki bu cümle için bir sene beklemek zorunda kalıcam ve belkide daha fazla..Ama yinede inadım inat kar yağışıyla ilgili hiçbir kelam etmeyeceğim :)) ve dahi karın tadını en çok çocukların çıkardığınıda (:


Heyy nasıl başlasam diye düşünürken şimdi ardı ardına sıralanıyor düşünceler,,keyifli bişeymiş bu blog yazarlığı :) umarım bu başlangıc son olmaz ve neşeyle devam eder..
Muhabbetle efendim..

5 yorum:

  1. Esselamü aleyküm..
    Hayırlı olsun, hoşgeldiniz.. :)

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldin umicim :)) korktuğun gibi değilmiş dimi :))

    sana ne dedim ben :D :D

    YanıtlaSil
  3. Herkesin vardır gerçekleri içine hiç sokmadığı bir masal dünyası...
    hayırlı olsun blogunuz...
    hoşgeldiniz :)

    YanıtlaSil
  4. yorumsuzluk tan yakınma ben sana bol bol yorum yaparım blog dünyasına yeni katıldım ama inan çok keyifli sende hoş geldin yazıların cok cici görüşmek üzere:))

    YanıtlaSil